ANA YEMEKLER
- Sini Kebabı
- Abant Kebabı
- Hünkar Beğendi
- İç Pilavlı Kızarmış Tavuk
- Hamsi Pilavı
- Şehriye Pilavlı Tavuk Pirzola
- Fırında Çupra
- Graten Mantolu Tavuk
- Kayseri Tepsi Mantısı
- Beğendi Yatağında Top Köfte
- Karnıyarık
- SAÇ KAVURMA
- MANTAR GÜVEÇ
- ÇÖKERTME KEBABI
- EV USULÜ İSKENDER
- MAKRUBE PİLAVI
- KÖZLENMİŞ KARNIYARIK
- TAVUK SOTE
- PATATES TOPLARI
- KABAKLI ALİ NAZİK
- TEPSİDE KOLAY İÇLİ KÖFTE(TEPSİ ORUĞU)
- BEŞAMEL SOSLU MANTARLI PİLAV
- PATATES PÜRELİ KÖZLENMİŞ KARNIYARIK
- İSKENDER KEBAP
- EV USULÜ KETÇAP(MAKARNA,PATATESVE İZMİR KÖFTE EŞLEĞİNDE)
- ALİ NAZİK
- PADİŞAH KEBABI
- SOĞAN KEBABI
- FIRINDA PALAMUT
- ISPANAK BALIĞI
- ÜÇ RENKLİ BULGUR PİLAVI
- kağıt kebabı
Yorumlar
Yorum Gönder