ARMUT SALATASI

PRATİK YEMEK TARİFLERİ-FD

PRATİK YEMEK TARİFLERİ-FD


            Malzemeler:
  • 2 adet deveci armudu, soyulup küp küp doğranmış
  • 1 nar, temizlenmiş
  • 2 adet portakal, biri küp küp; diğeri halka halka doğranmış
  • yarım demet dereotu, ince kıyılmış
  • arzu edilirse servis esnasında serpmek üzere ceviz

YAPILIŞI:Armutu, narı, küp doğranmış portakalı ve dereotunu karıştırın. Dİlimlenmiş portakalla servis tabağınızı süsleyin ver servis yaptığınız tabaklara dilerseniz birer kaşık ceviz ilave edin.AFİYET OLSUN..
NOT: küp doğranmış portakal armutun kararmasını önlüyor. cevizi önden eklerseniz rengi salatayı karartabilir.
Meyve salatasında dereotunun ne işi var diyebilirsiniz ama biz yediğimizde çok  uyumlu olduklarına karar verdik.

Yorumlar

Popüler Yayınlar