ARMUT SALATASI
PRATİK YEMEK TARİFLERİ-FD |
PRATİK YEMEK TARİFLERİ-FD |
Malzemeler:
- 2 adet deveci armudu, soyulup küp küp doğranmış
- 1 nar, temizlenmiş
- 2 adet portakal, biri küp küp; diğeri halka halka doğranmış
- yarım demet dereotu, ince kıyılmış
- arzu edilirse servis esnasında serpmek üzere ceviz
YAPILIŞI:Armutu, narı, küp doğranmış portakalı ve dereotunu karıştırın. Dİlimlenmiş portakalla servis tabağınızı süsleyin ver servis yaptığınız tabaklara dilerseniz birer kaşık ceviz ilave edin.AFİYET OLSUN..
NOT: küp doğranmış portakal armutun kararmasını önlüyor. cevizi önden eklerseniz rengi salatayı karartabilir.
Meyve salatasında dereotunun ne işi var diyebilirsiniz ama biz yediğimizde çok uyumlu olduklarına karar verdik.
Yorumlar
Yorum Gönder