Ana içeriğe atla
Ara
Bu Blogda Ara
pratik yemek tarifleri-fd
Sayfalar
ANA YEMEKLER
KAHVALTILIK TARİFLER
PARFELER
TATLILAR
PASTALAR
KURABİYELER
Diğer…
ZEYTİNYAĞLILAR
HAMUR İŞLERİ
SALATALAR
ÇORBALAR
BÖREKLER
ANA YEMEKLER
İÇECEK VE KOMPOSTO
PRATİK BİLGİLER
KOLAY TARİFLER
APARATİFLER
ANA YEMEKLER
KAHVALTILIK TARİFLER
PARFELER
TATLILAR
PASTALAR
KURABİYELER
ZEYTİNYAĞLILAR
HAMUR İŞLERİ
SALATALAR
ÇORBALAR
BÖREKLER
ANA YEMEKLER
İÇECEK VE KOMPOSTO
PRATİK BİLGİLER
KOLAY TARİFLER
APARATİFLER
ANA YEMEKLER
KAHVALTILIK TARİFLER
PARFELER
TATLILAR
PASTALAR
KURABİYELER
ZEYTİNYAĞLILAR
HAMUR İŞLERİ
SALATALAR
ÇORBALAR
BÖREKLER
ANA YEMEKLER
İÇECEK VE KOMPOSTO
PRATİK BİLGİLER
KOLAY TARİFLER
APARATİFLER
Paylaş
Bağlantıyı al
Facebook
X
Pinterest
E-posta
Diğer Uygulamalar
Etiketler
HOŞAF YAPILIŞI.İÇECEKLER
KOMPOSTA
KOMPOSTA NASIL YAPLIR
ramazan şerbeti
Gönderen
Pratikyemektarifleri-fd
Ağustos 14, 2012
KARIŞIK KOMPOSTO
pratik yemek tarifleri-fd
MALZEMELER:
1 SB erik
1 sb kızılcık
2 lt su
3 sb toz şeker
YAPILIŞI:
Tencereye su ve şekeri koyup pişirin kaynayınca içine erik ve kızılcığı atıp 3 dk kadar kaynatıp altını kapatın ılınınca buz dolabına koyup soğuk ikram ediniz
AFİYET OLSUN.
.
Yorumlar
Popüler Yayınlar
Gönderen
Pratikyemektarifleri-fd
Mayıs 28, 2012
GACER PİLAVI (KAYSERİ YÖRESİ)
Gönderen
Pratikyemektarifleri-fd
Şubat 29, 2016
DOĞUM GÜNÜ MENÜSÜ (2016)
Yorumlar
Yorum Gönder