KEDİLLİ GÜNEŞ PASTA

PRATİK YEMEK TARİFLERİ-FD
MALZEMELER:  11 KİŞİLİK                           
1 pkt kedi dili biskivi                        YAPILIŞI:Sütü,şekeri,nişastayı,unu,kahveyi koyup karıştırıp ocağa
muhallei için:                                     alıp sürekli karıştırarak pişiriyoruz vanilya ve sakızı ekleyip biraz çırparak                                                                               
4 sb süt                                            karıştırp altını kapatın.kedi dillerini ben kek kalıbı (borcam olan) kenarla- 
2 yk un                                            rına dizin muhallebiyi ilk sıcaklığı geçince dizdigimiz kedilinin ortada kalan             
2 yk nişasta                                      boşluğuna döküp buzdolabında bir gece dinlendirin servis yapıcağınız 
2 yk granürlü kahve                          tabağa ters çevirip üzerine çikolata sosu pişirip biraz soğuduktan sonra 
yrm pkt vanilya                                 üzerine döküp buz dolabında biraz beklettikten sonra servis yapın..
1/3 damla sakızı
çikolata sos için:                              NOT:Kalıbı önce buz dolabı poşetinin üç kenarını keserek açık şekilde 
2 kahve fincanı süt                           kalıbın içine serip sonra kedilini dizip muhallebiyi koyarsanız kalıptan 
1,5 yk nişaşta                                  çıkması daha kolay olur .istedeğiniz kalıbı kullanabilirsiniz .çok hafif bir                                                                                                               
1 kahve fincanı toz şeker                  tatlı denemenizi tavsiye edrim...
3 yk kokao


Yorumlar

Popüler Yayınlar