KEDİLLİ GÜNEŞ PASTA
PRATİK YEMEK TARİFLERİ-FD
MALZEMELER: 11 KİŞİLİK
1 pkt kedi dili biskivi YAPILIŞI:Sütü,şekeri,nişastayı,unu,kahveyi koyup karıştırıp ocağa
muhallei için: alıp sürekli karıştırarak pişiriyoruz vanilya ve sakızı ekleyip biraz çırparak
4 sb süt karıştırp altını kapatın.kedi dillerini ben kek kalıbı (borcam olan) kenarla-
2 yk un rına dizin muhallebiyi ilk sıcaklığı geçince dizdigimiz kedilinin ortada kalan
2 yk nişasta boşluğuna döküp buzdolabında bir gece dinlendirin servis yapıcağınız
2 yk granürlü kahve tabağa ters çevirip üzerine çikolata sosu pişirip biraz soğuduktan sonra
yrm pkt vanilya üzerine döküp buz dolabında biraz beklettikten sonra servis yapın..
1/3 damla sakızı
çikolata sos için: NOT:Kalıbı önce buz dolabı poşetinin üç kenarını keserek açık şekilde
2 kahve fincanı süt kalıbın içine serip sonra kedilini dizip muhallebiyi koyarsanız kalıptan
1,5 yk nişaşta çıkması daha kolay olur .istedeğiniz kalıbı kullanabilirsiniz .çok hafif bir
1 kahve fincanı toz şeker tatlı denemenizi tavsiye edrim...
3 yk kokao
Yorumlar
Yorum Gönder