KESME HAMURLU KUZU KULAĞI ÇORBASI

PRATİK YEMEK TARİFLERİ-FD
PRATİK YEMEK TARİFLERİ-FD
 MALZEMELER:
1  sb kesme hamur
1 demet kuzu kulağı
1 kase yoğut
1 yumurta sarısı
2 yk un
1 sb et suyu
su,tuz
üzeri için:
tereyağı
toz kırmızı biber


YAPILIŞI:Tencerenin içine yoğurt,yumurta sarısını ve unu koyup çırpıyoruz üzerine soğuk su ve et suyunu ilave edip karıştırıyoruz.Kıvamı koyulaştıktan sonra içerisine kesme hamurları döküyoruz.karıştırak pişirin.Kıvamı koyulaşısa sıcak su ilave ediniz hamurlar haşlandıktan sonra kuzu kulağı  ve tuzunu koyup ocaktan alıyoruz.çorbayı servis tabağına alıp tereyağında toz kırmızı biberi kızdırıp üzerine dökerek servis yapınız..AFİYET OLSUN...

Yorumlar

Popüler Yayınlar