ISPANAKLI DEĞİŞİK TEPSİ BÖREĞİ
pratik yemek tarifleri-fd MALZEMELER: 4 Yufka 500 gr ıspanak 150 gr lor peyniri Sos malzemesi |
- 2 adet yumurta
- 1.5 su bardağı süt
- 1 çay bardağı sıvıyağ
- 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 paket kabartma tozu
PRATİK YEMEK TARİFLERİ-FD |
YAPILIŞI:ıspanakları doğrayın lor peyniri ,tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın.Yufkanın birini tepsinin dibine kenarlarını yükselterek döşeyin.ikinci yufkayı tezgaha serip üzerine iç malzemesinden serpiştirin.Kenarlarını hafifçe içe katlayarak rulo şeklinde sarın.2 parmak genişliğinde kesip, dilimleri tepsinin içine yerleştirin.Diğer 2 yufkaya da aynı işlemi uygulayın.Sos malzemelerini karıştırıp böreklerin üzerine gezdirin.180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirin.AFİYET OLSUN...
PRATİK YEMEK TARİFLERİ-FD |
PRATİK YEMEK TARİFLERİ-FD |
PRATİK YEMEK TARİFLERİ-FD |
Yorumlar
Yorum Gönder