MUZLU ÇITIRLAR



pratik yemek tariflri-fd
MALZEMELER:(32 TANE)
8 Yaprak miflöy
1 pkt muzlu puding
3,5 sb süt
üzeri için:
pudra şekeri

YAPILIŞI: 1 Miflöyü 4'e kesip yağlanmış tepsiye diziyoruz.bütün miflöyler bitine kadar bu işlemi yapınız önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarına kadar pişiriyoruz. tencereye puding ve sütü koyup pişiriyoruz.miflöyleri soğuyunca bıçak ile ortadan kesip arasına pudingden koyun servis tabağına dizip üzerine pudra şekeri serpip kürdan batırıp servis yapın ..AFİYET OLSUN...
NOT:Puding biraz fazla geliyor isterseniz miflöy sayısını artıra bilir yada pudingi farklı bir şekilde değerlendire blirsiniz..

Yorumlar

Popüler Yayınlar