NAR EKŞİLİ TAVUKLU BUĞDAY SALATASI
pratik yemek tarifleri-fd |
2 sb aşurelik buğday
1 tavuk göğsü
yeşil soğan,mısır
2 kırmzı biber
dereotu
10 adet salatalık turşusu
sıvıyağ,nar ekşisi,tuz
YAPILIŞI:Buğdayları yumuşayana kadar haşlayın.başka tencerede tavuğuda haşlayıp tiftikleyin.yeşil soğanı,dereotunu,kırmızı biberi,salatalık turşusunu küçük küçük doğrayın mısırıda ekleyip bütün.malzemeleri karıştırıp servis tabağına alın servis yapmadan önce nar ekşisini ve zeytinyağ döküp servis yapınız..AFİYET OLSUN....
NOT:Nar ekşisini servis yapmadan önce koyun ki salatnın rengi karamasın hemde sosu hemen çekiyor..bu salatayı yapmanızı tavsiye ederim yiyen herkes çok beğeniyor yedikçe yeniyor...
Yorumlar
Yorum Gönder