ÇİLEKLİ YAZ TATLISI
PRATİK YEMEK TARİFLERİ-FD |
1 kg süt
1/2 sb un,1/2 sb nişasta
1,5 sb toz şeker
1 pkt vanilya
çilek, hindistan cevizi
YAPILIŞI:Unu nişastayı,,şekeri,sütü tencereye koyup karıştırarak göz göz olana kadar pişirin.kare borcama bolca hindistan cevizi serpip üzerine muhallebinin yarısını dökün çilekleri 2'ye kesip muhallebinin üzerine yan yana dizin üzerine kalan muhallebiyi dökün soğuduktan sonra üzerine hindistan cevizi sepip servis yaparkan üzerine çilekle ikram ediniz...AFİYET OLSUN...
çilek, hindistan cevizi
YAPILIŞI:Unu nişastayı,,şekeri,sütü tencereye koyup karıştırarak göz göz olana kadar pişirin.kare borcama bolca hindistan cevizi serpip üzerine muhallebinin yarısını dökün çilekleri 2'ye kesip muhallebinin üzerine yan yana dizin üzerine kalan muhallebiyi dökün soğuduktan sonra üzerine hindistan cevizi sepip servis yaparkan üzerine çilekle ikram ediniz...AFİYET OLSUN...
Yorumlar
Yorum Gönder